MediaMaus logo 2024
Van 20 september t/m 19 oktober ben ik aan het genieten van een heerlijke vakantie. Ik ben wel bereikbaar via WhatsApp en de mail.

NK Penaltyschieten

Het NK Penaltyschieten is het toernooi voor voetballers en voetbalsters!

WordPress CMS

Inschrijfmodule

Informatie

Overzichtelijk

Video's

To the point

NK Penaltyschieten

Het toernooi voor voetballers en voetbalsters!

Een penalty is het spannendste moment in de wedstrijd voor veel jongens en meiden. Zowel voor keepers als de penaltynemers is het een loterij en degene met de meeste stalen zenuwen bekroond zich vaak tot winnaar. Vanaf nu kun je dit alles meemaken in een toernooivorm. Samen met 4 teamgenoten/vrienden/vriendinnen of klasgenootjes ga jij de strijd aan tegen andere penaltyteams.

Wat dit uniek maakt is dat het een geweldig evenement is dat landelijk zal worden gespeeld. Alle districten zullen voorrondes spelen, om zo districtskampioen te worden en vervolgens als Nationaal Kampioen te mogen worden bekroond.

Klaar om je doelen te bereiken en je concurrentie te overstijgen?

Neem geheel vrijblijvend contact op

Je website moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Het is de digitale etalage van je merk. Ontdek hoe een groeiers website jou kan helpen om je doelen te bereiken en je bedrijf te laten groeien in de digitale wereld van vandaag.